Pangstart på salget: – Dette er historisk bra!

Salgsstarten på byggetrinn to i suksessprosjektet i Sandslimarka kunne ikke gått bedre. Hele 47 prosent av boligene er solgte. Historisk bra, ifølge markedssjef i Brødrene Ulveseth, Bjarne Kahrs.

– Allerede første uken hadde vi  solgt nesten halvparten av leilighetene i byggetrinn to. Det er historisk bra, sier en stolt Bjarne Kahrs.

Suksessprosjektet på Sandsli

Sandslimarka 33, med Brødrene Ulveseth som utbygger, har allerede mange ferske boligeiere som fikk nøkler til sitt nye hjem før jul. Nå er det altså byggetrinn to som skal få nye eiere. Prosjektet, som ligger i Sandslimarka, midt mellom turområder, butikker, arbeidsplasser og treningssenter, har vist seg å være veldig populært, spesielt blant de unge kjøperne. Sandsli er nemlig et attraktivt område med mye og by på. Det har gjort at det er mange utbyggere som har valgt å ha tilstedeværelse nettopp her. Det er stor konkurranse, noe som gjør megler Ximena Andrea Sagenes i Privatmegleren NyeBoliger ekstra fornøyd med resultatene fra salgsstarten.

– Vi befinner oss i et marked med stor konkurranse. Så når konkurransen er såpass massiv, smaker det ekstra godt å få et så godt resultat. Det viser at vi har gjort ting riktig, med riktig priset produkt, forteller hun.

– Jeg gleder meg mest til få mitt eget sted

Prosjektet består av smarte lavenergiboliger med moderne løsninger. Uteområdet, planlagt av arkitekt Vibeke Weglo, er innbydende med mange fasiliteter for både lek og moro, i tillegg til trening og sosiale sammenkomster. En av dem som gleder seg til å ta både leilighet og uteområdet i bruk er frisøren Sandra Halland Toft (22). 

– Valget falt på en leilighet i Sandslimarka mye på grunn av beliggenheten og de smarte løsningene. Jeg trives veldig godt på Sandsli og er oppvokst der, så dette passet perfekt for meg.

Hun flytter rett fra pikerommet og inn i sin splitter nye leilighet, hvor ingen har bodd før henne. Hun er spent og gleder seg til å kunne være sjefen i eget hjem.

– Jeg gleder meg mest til få mitt eget sted og ha ting slik jeg ønsker å ha dem. Det blir utrolig gøy å møblere, og få et eget sted som jeg vil trives i, forteller den ferske boligkjøperen.

Det gleder markedssjef i Brødrene Ulveseth, Bjarne Kahrs at Sandra ser frem til å flytte inn i sin nye bolig, og ikke minst at salgsstarten har gått over all forventning.

– Dette beviser at arbeidet vi har lagt ned med planlegging og bygging har vært vellykket. Folk liker det vi har skapt, og det er veldig hyggelig å få en bekreftelse på det. Vi bygger tydeligvis noe som er en ettertraktet vare i dagens samfunn, og vi vet jo at konkurransen er stor på Sandsli.

– Valget falt på en leilighet i Sandslimarka 33 mye på grunn av beliggenheten og de smarte løsningene.

 

Sandra Halland Toft (22), førstegangskjøper

Hjelper unge å komme inn på boligmarkedet

I dag er det ikke bare-bare å komme seg inn på boligmarkedet. Og det er ofte de yngste som har størst vanskeligheter med å komme seg inn. En ambisjon for Ximena og resten av meglerne er å hjelpe nettopp denne gruppen.

– Med dagens priser har de yngste blitt tilsidesatt. Å komme seg inn på boligmarkedet kan være tøft for dem. Derfor tror jeg vi har truffet veldig godt med produktet vårt, forklarer hun og legger til: 

– Vi har forsøkt å prise boligene slik at det er mulig for unge å komme seg inn på boligmarkedet.

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler