Stilrene, nøkkelferdige eierleiligheter på Sandsli

Leilighetene ligger i et attraktivt og livlig område med kafeer, restauranter og shopping, og kort avstand til buss og bybane.

 

5 minutter unna
Fra leilighetene i Sandslimarka 33 er det lett tilkomst til alt. 5 minutter unna ligger bybane og buss som tar deg enkelt til dagligvarebutikk, treningssenter, frisør, lege, barnehage, skole, Lagunen Storsenter og Bergen lufthavn. Med utbyggingen av Lagunen Storsenter har Sandsli blitt enda mer attraktivt som boligområde. Her er det kino, restauranter og butikker innenfor de fleste sjangre. Det er rett og slett en by i byen.
Sandsli huser også mange store bedrifter, og boligområdet er perfekt for deg som jobber her eller som studerer eller har arbeidsplass i sentrum.

Er du en aktiv person? Da er denne bydelen midt i blinken for deg. Et steinkast fra Sandslimarka 33 ligger treningssenteret Aktiv 365 og Bergen Squashsenter. Det er også flere fine turmuligheter rett utenfor døren, samt kunstgressbaner for dem som liker ballspill. I gangavstand er Sandslihallen, som har et godt fritidstilbud med to flerbrukshaller, trampett-utstyr, to klatrevegger og buldrerom.


Sett ditt eget preg på leiligheten 
Det røde, det svarte eller tegl-huset? De 164 leilighetene, hvor størrelsen varierer fra 35 til 75 m2, er fordelt i tre boligbygg over fem etasjer. Leilighetene er moderne med praktisk stue-/kjøkkenløsning og balkong. Hva er vel ikke bedre enn å starte dagen med kaffe på balkongen?

Leilighetene leveres “nøkkelferdige” med gode kvaliteter. Det er også mulig å sette sitt eget preg på leilighetene med personlig tilpasning. Kanskje du ønsker annet gulv, andre farger på veggene, mer spenstige fliser eller oppgraderinger på kjøkkenet? 

Spar tusenvis av kroner i året med lavenergibolig

Alle leilighetene i Sandslimarka 33 er lavenergiboliger. Dette betyr at boligen har et totalt energibehov som er under halvparten av et gjennomsnittlig forbruk av energi for boliger i Norge, dvs. lavere enn 100 kWh/m2 per år. Dette er positivt for både deg og miljøet. En slik bolig kan hjelpe deg å spare tusenvis av kroner.

Ved første blikk er det lite som skiller lavenergiboliger fra andre boliger. Innvendig er tykke vegger og vindusposter og fravær av varmeelement under vinduer et særtrekk. Lavenergibolig er bedre isolert og har mindre luftlekkasjer enn en ordinær bolig. Boligen har ingen kalde flater, hverken i gulv, tak eller vegger. Det er ikke trekk fra vinduer og den har frisk luft via et ventilasjonsanlegg med effektiv varmegjenvinner. Varmesystemet er også en kombinasjon av elektrisitet og vannbårne løsninger.

 

 

Smarthusløsninger
Leilighetene leveres med smarthusteknologi for styring av lys og varme. I tillegg til tradisjonelle brytere for lys i alle rom, leveres det et panel som kan styre lys og varme i leiligheten. Dette kan også kobles opp mot en app på telefonen. I leiligheten er det også en bryter på soverom og entre som slår av og på alt lys i leilighetene. Veldig praktisk når man skal legge seg, eller forlate leiligheten om morgenen. Panelet brukes også som porttelefon slik at du kan se hvem som ringer på.

Panelet kan oppgraderes til å inneholde flere smarthusløsninger etter ønske, som for eksempel stemmestyring.  Andre smarthusløsninger som nøkkelfri inngang er også mulig.

Aldri et kjedelig øyeblikk
I midten av de tre boligblokkene står det sosiale i sentrum, med uteområder som inviterer til spill og fellesskap gjennom aktiviteter som utetrening, sjakk, bordtennis og grilling. Blokkenes og uteområdets plassering gjør at det er både ettermiddags- og kveldssol på fellesområdet og på mange av balkongene. Det er også en felles eple- og plommelund og muligheter for å dyrke urter og grønnsaker. 

På Sandslimarka 33 står miljøet i fokus med egen sykkelsti, bildeling og ladestasjoner for el-bil. Dersom du får besøk er det egne parkeringsplasser for dette. Det er satt av 189 plasser for sykkel, og halvparten av sykkeloppstillingsplassene er plassert under tak i kjeller. Her er det også fasiliteter for reparasjon og vask av syklene. Fire sykkelskur er også plassert på fellesområdene. 

 

En god investering for fremtiden
Hadde det ikke vært kjekt om det du i dag betaler i husleie, gikk til egen bolig? I det lange løp blir det ofte billigere å kjøpe enn å leie. Sandslimarka 33 er en unik sjanse for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet med lav startpris. Med finansieringsløsningen “God start bolig” har du mulighet til å inngå en spareavtale med banken, hvor du sparer til innskuddet fra kjøp av bolig og frem til den skal betales.

Kart

Meld din interesse

Fem høstaktiviteter på Sandsli

Noen satt seg mål om å trene mer så fort høsten gjorde sitt inntog. Andre ønsker å bli flinkere til å finne på koselige aktiviteter som kino og bowling sammen med familie og venner. For deg på Sandsli er det mange aktiviteter å ta seg til på høsten, og i denne artikkelen får du vite mer om noen av de.

Les mer

Er nybolig det rette valget for meg?

Visste du at det finnes store fordeler ved å velge nybolig? Ikke bare kan du få lavere dokumentavgift selv om bygget er ferdigstilt – du slipper også de slitsomme budrundene.

Les mer

De beste tipsene for en fantastisk sommer på Sandsli

Vi har samlet opp de beste sommertipsene til deg som bor på Sandsli, men også for deg som kunne være interessert i å bo her. Sommeren står for tur, og med det venter fridager og sol for de fleste av oss. Hvorfor ikke bruke denne fine tiden i nærområdet? I denne artikkelen får du tips om alt fra bading, til shopping og tur.

Les mer