Nytt år, nye muligheter, ny bolig?

Vil du starte året med et blankt lerret? Du får ikke blankere lerret enn et splitter nytt nybygg!

Nytt år betyr nye muligheter, også på boligmarkedet. Om du først skal slå til med et stort nyttårsforsett, så hvorfor ikke bestemme deg for å investere i en ny bolig? Med blanke ark og fargestifter til, kan du starte året på beste vis med visninger og planlegging. Om du begynner å bli flytteklar, kan du slå til på en av de 164 moderne leilighetene i Sandslimarka-prosjektet, som står ferdige allerede i mars. Omringet av mange av landets mest attraktive arbeidsplasser, turmuligheter og nærhet til bybane, er Sandsli et populært område i vekst.

Les mer om finansieringsprogrammet og hvorfor det lønner seg å eie egen bolig

Vil du sette ditt preg på der du bor?

I et nybygg får du muligheten til å påvirke boligen du bor i. Hvilke stil ønsker du? Hvilken farge ønsker du å ha på veggene? Se trendfargene for 2021 fra Jotun Lady og Farrow & Ball, og la deg inspirere.

En annen fordel med å investere i et nybygg er at det ikke krever samme type vedlikehold som et eldre bygg Man kjøper seg mange år før man må foreta det store vedlikeholdsarbeidet som ofte er forbundet ved å eie en bolig.

Bygg C i Start Sandsli-prosjektet kles med Teglstein fra Wienberger. Teglstein er en stein med lang levetid, i tillegg til at den puster godt og virker avstøtende på sopp og skadedyr.

Vil du bli flinkere å invitere på middag?

Koselige kvelder med god mat på bordet, tente lys og folk man er glad i, er en perfekt del av en hvilken som helst helg eller ukedag. Kjøkkenløsningen i prosjektet inviterer til nettopp dette. Med åpen kjøkken-/stueløsning er det perfekt å kokkelere med venner på besøk. Leilighetene leveres med komplett kjøkken fra Norema. Stilrene Kvadrat Hvit har slette fronter og tilpasser seg omgivelsene.

Lek og kos deg med interiør og møbler, og få akkurat det resultatet du ønsker. Kos deg med å skape ditt nye hjem. Det er en fantastisk måte å starte det nye året på!

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler