Byggetrinn 2: Snart kan du flytte inn!

Byggetrinn 2 står innflytningsklart allerede i september. Det betyr at det ikke lenge til du kan flytte inn. Disse leilighetene i er smarte, funksjonelle og arealeffektive, akkurat som du kjenner dem fra tidligere byggetrinn. Men nå med mer sol og utsikt!

Byggetrinn 2 hadde en pangstart på salget! Og nå er det ikke lenge til man kan flytte inn i disse leilighetene som har adresse Sandslimarka 33A. Til forskjell fra byggetrinn 1 har dette byggetrinnet en rødfarget trekledning. Bjarne Kahrs, salgs- og markedsansvarlig hos utbygger Brødrene Ulveseth, lover at dette byggetrinnet er det bygget med aller best solforhold og utsikt.

– Vi selger bra. Den store fordelen er at man vanligvis må vente i opptil to år når man kjøper noe nytt. Dette byggetrinnet er innflyttningsklart allerede i september, så nå er det ikke lenge igjen å vente, sier Kahrs.

Det ekstra rommet er som skapt for dine fremtidsplaner

Prosjektet har totalt 164 leiligheter. 45 av dem tilhører byggetrinn to. Her finner du flotte treroms-leiligheter som er som skapt for dine fremtidsplaner. Med plass til både samboer og besøk! Her kan du planlegge for fremtiden din.

I prosjektet har det vært en ambisjon å skape et dynamisk miljø, med attraktive leiligheter for alle kjøpere. Med kort avstand til arbeidsplasser, treningssenter og andre fasiliteter er alt tilrettelagt for en harmonisk hverdag på Sandsli. 

De fem siste leilighetene i byggetrinn 2 vil være litt større enn de man finner i byggetrinn 1. Kahrs forteller at prosessene har vært ekstra smidige denne gangen, med god erfaring fra forrige byggetrinn friskt i minnet.

– Det fine denne gangen er at ting er mer etablert nå. Vi har fått på plass et styre i sameiet, og folk er innflyttet i de andre leilighetene. I tillegg har vi tatt mye lærdom fra forrige byggetrinn.

– Det har vært veldig spennende å jobbe med dette prosjektet. Det er alltid utfordrende å lansere et slikt omfattende og stort prosjekt, men med god planlegging har byggingen gått smertefritt. Vi i Brødrene Ulveseth er dessuten vant med å håndtere denne typen prosjekter.

Har tro på salget

Brødrene Ulveseth har levert flere andre store boligprosjekt de senere år. Det er brukt mye tid og ressurser til å følge med på trender og nyutviklede produkter, og sammen med flinke aktører og samarbeidspartnere på dette prosjektet, er det funnet løsninger som er optimal for et nybygg i dag.

Brødrene Ulveseth er veldig fornøyde med salget.

– Det har vært veldig spennende å jobbe med dette prosjektet. Det er alltid utfordrende å lansere et slikt omfattende og stort prosjekt, men med god planlegging har byggingen gått smertefritt. Vi i Brødrene Ulveseth er dessuten vant med å håndtere denne typen prosjekter.

Hvilken bolig passer for deg? Sjekk her

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler