Fem høstaktiviteter på Sandsli

Noen satt seg mål om å trene mer så fort høsten gjorde sitt inntog. Andre ønsker å bli flinkere til å finne på koselige aktiviteter som kino og bowling sammen med familie og venner. For deg på Sandsli er det mange aktiviteter å ta seg til på høsten, og i denne artikkelen får du vite mer om noen av de.

Noen satt seg mål om å trene mer så fort høsten gjorde sitt inntog. Andre ønsker å bli flinkere til å finne på koselige aktiviteter som kino og bowling sammen med familie og venner. For deg på Sandsli er det mange aktiviteter å ta seg til på høsten, og i denne artikkelen får du vite mer om noen av de.

Nyt harmoniske omgivelser på Huset Raa

Ikke langt fra Sandsli, nærmere bestemt i Siljustølvegen 2, finner du konseptbutikken Huset Raa. Huset Raa har et eksklusivt utvalg av interiørskatter, klær og smykker, i tillegg til kafe med deilige lunsjretter og søte fristelser. Er du veganer eller vegetarianer finnes det både søte og salte høydepunkt for deg i denne kafeen. Huset Raa byr også på arrangementer tilknyttet huset som yogakvelder og utendørsfestivaler. Sistnevnte har fått mennesker til å strømme til Siljustølvegen for å nyte konsertopplevelser med blant andre Josefine Winther, Vamp og Jonas Alaska.

Prøv sporten alle snakker om

En innendørsaktivitet av det nyere slaget er den populære sporten padeltennis. Vegg i vegg med treningssenteret Aktiv365 på Sandsli ligger InterPadel - det nye senteret for padeltennis som er kommet i Fana bydel. Her finner du syv baner, gode garderobefasiliteter, og et godt miljø. Padeltennis, som er en av de raskest voksende sportene i verden, kan du spille med venner så vel som kollegaene på jobben. Hvis du ønsker å lære sporten kan du også bestille opplæringstimer ved senteret.

Finn frem popcornet på Lagunen

På kjøpesenteret Lagunen på Sandsli sørger Nordisk Film Kino for at du kan se film i Vestlandets største 4DX-sal. I dette kinohuset finner du 750 lenestoler fordelt på ni kinosaler. Her er det også flotte fasiliteter for utleie både for privatpersoner og bedrifter, i tillegg til at tilknytningen til Lagunen gjør det enkelt å ta en shoppingrunde eller en matbit før eller etter kinoturen.

La svetten renne på Aktiv365

Aktiv365 byr på et allsidig tilbud innenfor gruppetrening. Timene er mange og du kan ta for deg alt fra  yoga, pilates og seniortrening til spinning og cross. Senteret har store, åpne arealer for frivektstrening i tillegg til et godt utvalg styrke- og kondisjonsapparater. Trenger du at noen ser til barna mens du trener har Aktiv365 egen barnepass med konseptet MiniAktiv. Her kan barna bolte seg mens foreldrene trener. Og barn fra seks uker til ni år kan være her.

Test konkurranseinstinktet på Lucky Bowling

På Kokstad, like i nærheten av Sandsli, kan du spille bowling med venner, kollegaer eller familien. Med en pulserende New-York stemning både på banen og i restauranten, hvor du kan nyte hjemmelagde burgere, småretter og spareribs, ligger alt tilrette for en skikkelig test av konkurranseinstinkt og treffsikkerhet. Passer like så godt som en familieaktivitet, som teambuilding eller datenight. Og med skjenkebevilgning i boks kan man virkelig sette stemningen med både mat og drikke.

 

Kunne du også tenke deg å nyte høsten på Sandsli? Kanskje bo der til og med?

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler