De beste tipsene for en fantastisk sommer på Sandsli

Vi har samlet opp de beste sommertipsene til deg som bor på Sandsli, men også for deg som kunne være interessert i å bo her. Sommeren står for tur, og med det venter fridager og sol for de fleste av oss. Hvorfor ikke bruke denne fine tiden i nærområdet? I denne artikkelen får du tips om alt fra bading, til shopping og tur.

Finn hvilepulsen i egen bakgård

Boligprosjektet Sandslimarka 33 har en lukrativ uteplass som kunne fått hvem som helst til å ønske å tilbringe tid der.

Utviklet av landskapsarkitekt Vibeke Weglo finner du et fellesareal som virkelig legger til rette for sosiale sammenkomster, egentid og avslapping. Et sitteamfi og  treningsapparat sørger for at du kan både hvile og trene uten å måtte flytte deg en meter. Det vil også være eple- og plommelund for deg som ønsker å få hagefølelsen. Med møtepunkter for matlaging, trening og lek, står den sosiale arenaen sterkt i Sandslimarka 33. Hvorfor ikke bli kjent med nye naboer over fellesgrillen? Eller ta et glass vin alene på balkongen, mens du ser ut mot kveldsbelysningen som lyser opp fellesområdene.

Bor du i  en leilighet i Sandslimarka 33? Slik kan du nyte sommeren i egen bakgård

Hopp i havet?

Med sommerens inntog føler mange på behovet for å bade. Sandslibeboerne inkludert. Da er det godt at det kryr av bademuligheter for deg som bor i området. De fleste populære badeplasser ligger nemlig bare en sykkeltur, eller kort biltur, unna. 

Hvorfor ikke ta seg en sykkeltur til Kyrkjetangen? Da kan du følge linjen, og gjerne ta noen stopp underveis. Langs veien kan du for eksempel  ta en dukkert på Gamlehaugen, spille fotball på Paradis eller en shoppingtur på Nesttun. Du kan også besøke Aboreet på Milde og se på all den nydelige beplantningen, før du hopper i sjøen, så klart. Skjoldabukten, Melkeviken og Flesland byr også på ypperlige badeforhold en liten kjøretur fra Sandsli. 

Fjellet kaller!

Vi befinner oss i en årstid der mange ønsker å bruke mer tid i naturen. Om du bor på Sandsli har du fine turfjell rett i nærheten. Knyt turskoene og sett kurs mot Storrinden eller Stendafjellet. Husk å pakke med deg niste og nyt solen oppe på toppen. Om du ikke ønsker å bestige et fjell, men likevel vil ha deg en gåtur, finnes det fine ruter rundt Skranevatnet eller Hordnesskogen. Her er det treningsmuligheter både for de viderekomne og nybegynnerene.

Shopping og is

På tide å bruke feriepengene! Hvorfor ikke kombinere utskeielsene med en is? Eller leskende drikke som kjøler deg ned i sommervarmen? Da kan du legge shoppingturen til Lagunen storsenter. Dette senteret har over 180 butikker! Og det kryr av restauranter og spisesteder. Med senteret og området rundt, er nesten Laguneparken som en  egen by i byen. Hit kan du sykle, gå eller kjøre bil, alt etter som hvor mye tid du ønsker å bruke. Start besøket med en deilig og kald juice fra Joe & The Juice eller en frossen yoghurt fra Funky Frozen Yoghurt. Etter du har fått shoppet litt, kan du sette deg på uteserveringen til Villani og nyte god lunsj og solstråler med smakfulle retter fra Italia. Avslutt besøket med en deilig sjokolade fra Konfekten. Anbefales!


Her kommer hele verden til deg

På tide å lande! Bare et lite steinkast fra leilighetene på Sandslimarka 33 ligger Bergen Lufthavn. To timer fra Sandsli kan du befinne deg i London, København eller en av de andre metropolene i Europa. Hvorfor ikke nyte gelato i Italia, eller et glass Sangria i Spania? Eller kanskje det frister med en fotballkamp i London, eller en fransk frokost  på en fortausrestaurant i Paris? Mulighetene er uendelige.Og når flyet lander på Flesland, vet du at det bare er minutter til du også kan lande i ditt trygge, gode hjem på Sandsli.

En annerledes bybanetur!

Er du miljøbevisst og vil la bilen hvile litt i sommer? Da er det bra at leilighetene i Sandslimarka er velsignet med umiddelbar nærhet til bybanen. Bruk sommeren til å gjøre deg kjent med ruten fra Sandsli til sentrum. På stoppet Nesttun finner du for eksempel helsekost, apotek, motebutikker, frisører, tannleger og eiendomsmeglere, men også kulturhus, kafeer, restaurant og senter. Paradis byr på enda flere  motebutikker, restauranter og gode take-away muligheter. Stoppene Sletten og Danmarksplass har også mange fasiliteter som bakeri, parfymeri, apoteker og treningssenter. Selve bybaneruten fra Bergen Lufthavn til Bergen sentrum tar 45 minutter. Et lite avbrekk fra solen får du også.

Interessert i dette prosjektet? Sjekk hvilke boliger som kunne passet for deg.

Kart

Meld din interesse

Kontakt megler