Nyt hagefølelsen på Sandsli

Det finnes mye å glede seg over i leilighetsprosjektets bakgård. Uteområdet er nemlig nøye planlagt av landskapsarkitekt Vibeke Weglo, som har store ambisjoner for uteplassen.

Mellom leilighetene finnes det nemlig et aktivt uteareal som er delt inn i ulike soner.

Som førstegangskjøper kan man gjerne savne å tusle ut i mor og fars hage, slikke litt sol eller stelle med blomstene. Men dette er en mulighet som ofte forsvinner når man kjøper sin første leilighet.

De grønne flekkene byttes ut med asfalt og betong, og blomsterbed er kanskje det nærmeste man kommer et skue av frodig, grønn vekst. Men ikke her på Sandslimarka. For her vil man kunne nyte store grøntområder, med alt fra eplelund til sitteamfi. Faktisk de samme fordelene mange har blitt vant med i tiden man bodde hjemme, men med færre forpliktelser.

“Førstegangskjøper visste hva hun ville ha, fant det på Sandsli”

Meld din interesse eller kontakt megler

Lek eller ro?

I den aktive sonen finner man ulike treningsapparat og et gummidekke-underlag i diverse dempede farger.

Et sitteamfi, hvor man kan ta et lite pust i bakken, samtidig som man fortsatt er tilstede, er også en del av denne sonen. Den samme funksjonen vil områdets benker få. I tillegg til apparater for trening, vil man også kunne spille bordtennis. På kveldstid vil det være god belysning ute. 

  Treningsapparater

 

 

       

 

Illustrasjonsbilde: Treningsapparat                                                                            Mulighet for utendørs bordtennis 

Finn balansen 

Det vil også være et eget lekeområde med sittemur og bondesjakk i tillegg til eple- og plommelund, hvor man vil ha mulighet til å dyrke egne ting. Uteområdet i sin helhet vil altså by på mye muligheter for lek, avslapning og planting. Et perfekt sted for å gjenopprette balansen i en hektisk hverdag. 

Les mer om dette i prospektet

Eple-og plommelund

Meld din interesse og motta informasjon om boligprosjektet

 

 

Relaterte artikler

 1. Aktivt nærområde

  Sandsli byr på mange treningsmuligheter både inne og ute.

  Les mer
 2. Mange vil gjøre trygge investeringer: Er nybygg den nye løsningen?

  Nøkkeltall fra DNB Eiendom viser at boligmarkedet klarer seg langt bedre enn fryktet. Spesielt er det stor interesse for nybygg. Leilighetene i START Sandsli står ferdig i første kvartal av 2021, noe som kan bidra til at man får kjøpt seg både tid og ny leilighet.

  Les mer
 3. Livet på Sandsli

  Til tross for at en befinner seg utenfor sentrum, ligger Sandsli,arka 33 midt i smørøyet for en aktiv, sosial og urban livsstil.

  Les mer
Kart

Meld din interesse

Kontakt megler